🎁 Rabatten forsvinner når den er utsolgt - Kjøp i dag! 🎁

Frakt og levering

Hvornår modtager jeg min ordre?

Vi behandler våre bestillinger fra mandag til fredag. Bestillinger behandles innen 1-3 virkedager etter at bestillingen er fullført, og sendes dagen etter behandlingsdatoen. Merk: vi sender ikke varer i helgene. I situasjoner der det er høy etterspørsel etter produkter, kan behandlingstiden ta mer enn 5 virkedager.
Vi legger stor vekt på kvalitet og service, men vi vil også kunne tilby våre produkter til lavest mulig pris.

Ved å sende produktene direkte fra leverandøren til deg, kan vi spare mye penger på transport- og lagringskostnader. Dette sikrer at vi kan tilby deg en lavere pris enn konkurrenten, og ivareta fraktkostnadene.

Plassering

Tildele

Leveringstid

forente stater

44,95 kr.

1-3 arbeidsdager

Asia

GRATIS

1-3 arbeidsdager

Europa

GRATIS

7-20 arbeidsdager

Sør Amerika

44,95 kr

3-5 arbeidsdager


* Vær oppmerksom på at dette kun er estimerte leveringstider, og derfor kan ingen leveringsdatoer garanteres.

Forsikre deg om at all leveringsinformasjon er riktig. Hvis det er feil og / eller manglende informasjon, kan det hende vi må kontakte deg for å oppdatere leveringsinformasjonen, noe som kan forsinke levering av bestillingen din. Tollklarering kan også føre til forsinkelser.

Når vi har mottatt leveringsmeldingen, kan vi ikke lenger endre eller korrigere leveringsinformasjonen. Som kunde vil du kansellere eventuelle bytter eller refusjoner hvis ikke korrekt leveringsinformasjon oppgis på tidspunktet for overføring av e-post.

Det lokale tollkontoret kan kreve ytterligere dokumentasjon, og det kan ta ekstra tid å behandle pakken, noe som kan forsinke forventet leveringstid.

Bestillingen din kan leveres på det lokale postkontoret eller av en lokal kurer. Avhengig av region, vil de fleste bestillinger bli levert av din lokale postleverandør, så pakken vil bli mottatt via vanlig post. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan postleverandøren legge igjen et postkort for å fortelle deg hvor og hvordan du skal hente leveringen.

Kan jeg hente bestillingen min selv?

Dessverre er dette ikke mulig. Kontoret vårt har adresse i Coevorden, men vårt lager ligger ikke der. Alle pakker sendes automatisk til våre kunder fra dette lageret. Derfor er det ikke mulig å hente bestillinger selv.

Forsikret levering

Hver levering er forsikret og leveres med Track & Trace

100% tilfredshetsgaranti

Ikke fornøyd med kjøpet ditt? Vi gjør ALT for å forsikre deg om at du er 100% fornøyd

Sikker betaling

Sikker betaling
100% SSL sikker betaling med Ideal, Bancontact, Visa, Mastercard og Amex